Contact

Contact, links en nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste onderzoeken en interessante links?

Klik hier voor het laatste nieuws

Adres

Adres
Velperweg 111
6824HJ Arnhem
Telefoon
06 - 49 89 08 10
E-mail
info@allergiepraktijkarnhem.nl
Routebeschrijving

Contact

Wilt u meer informatie over een van onze behandelingen of direct een afspraak maken voor een behandeling in Arnhem? Neem telefonisch contact op via 06 - 49 89 08 10 of stuur een bericht met onderstaand contactformulier.

Stuur een bericht

Het laatste nieuws

Word je behandeld met de NAET methode en wil je net iets meer weten over in welke voedingsmiddelen welke vitamines en mineralen zitten? Kijk dan op www.voedingswaardetabel.nl voor een uitgebreid overzicht.

Allergie voor pinda

Er wordt hard gewerkt aan het wetenschappelijk onderbouwen van de NAET-methode. Het meest recente onderzoek over de behandeling van een allergie voor pinda is deze maand gepubliceerd. Het onderzoek was klein van opzet, maar geheel volgens de normen van wetenschappelijk onderzoek opgebouwd. 

Uit het onderzoek bleek dat zowel de bloedwaarden als de reactie van de patiënt verbeterde na behandeling met de NAET-methode. En dat is goed nieuws voor al die mensen die verpakkingen lezen en met een een epi-pen rondlopen om te voorkomen dat ze een potentieel levensbedreigende allergische aanval krijgen.

Niet bedoeld om weer boterhammen met pindakaas te kunnen eten. Maar wel om je kind met een gerust hart naar een feestje te laten gaan zonder bang te hoeven zijn voor al die dingen die sporen van pinda en noten kunnen bevatten.  

Het hele onderzoek lezen? Klik hier